Els trofeus dels Premis ADI 2018

ho

Coneixem d’aprop els diferents trofeus dels Premis ADI 2018,  dissenyats per Andreu Carulla,  Roc Miranda i Diego Ramos.

Trofeu Delta 2018

El trofeu dels Premis Delta s’ha encarregat, en aquesta ocasió, al dissenyador Andreu Carulla.

Cada premiat és únic i irrepetible, per això el trofeu dels premis Delta també ho és. Fabricat localment i minimitzant l’ús de materials i recursos, hem dissenyat un trofeu singular que convida al premiat a modelar-lo com més li agradi.

El disseny reforça i enalteix la identitat dels premis, utilitzant la forma deltoide del logotip i dividint tot el seu interior en múltiples deltes. Podríem dir que és un delta de deltes.

Disseny:  Andreu Carulla
Col·labora: Xapa. Inox in Colors
Textil: Bute Fabrics

 

Trofeu Medalles ADI 2018

Els trofeus de les Medalles ADI d’or, plata i bronze han estat dissenyats per Roc Miranda, guanyador de l’última edició de les Medalles ADI 2016.

Cap reconeixement és complet sense la seva celebració pertinent. Trofeu – acció que incentiva la celebració del premi gràcies al so peculiar del “pop” d’una ampolla de cava. Un cop oberta l’ampolla i celebrat el premi, la placa de cava de l’ampolla completa la medalla, de la mateixa manera que la celebració en completa el reconeixement.

Disseny: Roc Miranda

 

Trofeu Premi ADI Cultura 2018

El disseny del trofeu d’ADI Cultura és de Diego Ramos.

 

El trofeu és la representació de la cultura del disseny a partir d’un bloc que uneix la simbologia associada als 3 premis (indústria, educació i projecte), amb permeabilitat entre ells gràcies a la transparència i que es presenta de maneres diferents segons el punt de vista i de la llum.

Una representació de com la cultura vertebra i uneix visions, segments i modalitats que conviuen en un moment i en una realitat específica, però alhora és crítica i mutable.

Disseny: Diego Ramos