FAD Forum

ho

El FAD Forum és un cicle anual on s’aborden de manera transversal temes d’interès per la comunitat professional de les diferents disciplines que representa el FAD.

Intel·ligència artificial, arts i disseny

No hi ha marxa enrere. La intel·ligència artificial s’ha introduit definitivament en els processos de disseny i creació. Assabenta’t del que està passant, no facis tard! Explora, coneix i pregunta a professionals que ja estan aplicant la IA als seus projectes, o bé estan reflexionant sobre les implicacions ètiques i professionals de la IA en el present i en el futur.

Una jornada de xerrades i masterclasses en el marc de la Barcelona Design Week on professionals del món del disseny, l’art i l’arquitectura podran descobrir, de la mà de grans noms pioners en la IA de l’escena creativa actual, quines son les oportunitats, virtuts i perills que se’n deriven.

El FAD Forum és un cicle anual on s’aborden de manera transversal temes d’interès per la comunitat professional de les diferents disciplines que representa el FAD. Temes sempre escollits en clau de la seva transcendència social, econòmica i mediambiental.