El mòbil invisible

ho

Visita temàtica per descobrir quins materials s’amaguen sota la carcassa del teu mòbil, en el marc de la Mobile Week 2020.

Els materials que formen part dels mòbils, invisibles als nostres ulls, se sumen per desenes, i el nostre desconeixement sobre l’origen i el final de tots ells és una evidència.

Coincidint amb la Mobile Week 2020, descobreix tot allò que roman ocult sota la carcassa del nostre dispositiu mòbil en una visita temàtica a MATERFAD, centre de materials de Barcelona, de la mà del seu director científic, Robert Thompson, que desgranarà els materials que componen un cel·lular per explicar-nos la seva funció i què es podria fer amb ells un cop el dispositiu sigui rebutjat. També aprofitarà l’ocasió per donar pistes sobre com podrien ser els mòbils del futur si es tingués en compte altres paràmetres, com el sensorial o l’economia circular.

MATERFAD organitza visites temàtiques trimestrals sobre futur i innovació des del camp dels materials periòdicament a la seva seu, a la planta -1 del Disseny Hub Barcelona.