Manifestations: Natures and Worlds

ho

L’exposició mostra les obres de quatre artistes i dissenyadores que, a través dels seus projectes únics, ens permeten experimentar la materialitat del bio art.

«Manifestations: Natures and Worlds» mostra obres de quatre artistes i dissenyadores que, a través dels seus projectes únics, ens permeten experimentar la materialitat del bio art, les biotecnologies, l’art espacial, l’art quàntic o nano art i el disseny especulatiu.

L’exposició, nascuda d’un festival amb el mateix nom, espera, com aquest, iniciar un moviment per conscienciar les persones sobre el paper de la tecnologia a la nostra societat i en el nostre futur.

Complint amb les seves missions de vigilància tecnològica i difusió del coneixement en el camp dels materials i les tecnologies associades, MATERFAD, Centre de Materials de Barcelona, ​​porta l’exposició «Manifestations» a la seva seu, el Disseny Hub Barcelona.

Manifestations forma part del programa de la Barcelona Design Week i de l’esdeveniment ISEA 2022, on el seu equip impulsor presentarà el projecte.

Autors i projectes:
Tim Dekkers – La humanitat parasitària
Maartje Dijkstra – Entitats TranSwarm
Daniëlle Ooms – Jaqueta d’algues bioluminiscents
Jip van Leeuwenstein – Un monocultiu divers