Premis MODA-FAD

ho

Convocats per MODA-FAD, aquests guardons estan orientats al reconeixement de professionals i empreses que l’últim any han fet una aportació rellevant al món del disseny i la indústria de la moda.

L’Associació per al Foment de la Moda del FAD convoca els Premis MODA-FAD amb l’objectiu de reconèixer a professionals i empreses de l’Estat espanyol que l’últim any hagin fet una aportació rellevant al món del disseny i a la indústria de la moda en les categories de disseny d’indumentària, disseny de complements, estilisme i imatge, i comunicació visual.

En l’edició 2019, aquests guardons amplien la convocatòria i es dirigeixen també als estudiants per guardonar la millor tesina o projecte final de màster amb un clar component en favor de la sostenibilitat en moda. A més, la junta de l’associació MODA-FAD atorga un premi d’honor a una figura destacada del sector per reconèixer una carrera amb aportacions significatives al món de la moda.

El lliurament dels Premis MODA-FAD va tenir lloc el dissabte 15 de juny de 2019 dins del marc de la Barcelona Design Week, l’esdeveniment anual que celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i impulsa la cultura del disseny. Així mateix, els projectes guardonats van participar a l’exposició «El millor disseny de l’any», una mostra col·lectiva que recull les obres finalistes dels diferents premis organitzats per les associacions del FAD.

 

Foto: Javier Castán – Pepa Salazar, Premi MODA-FAD 2018