Portes obertes

tw fb  
Portes obertes
Català / Español / English
<< Tots els itineraris // Itinerari 1Horari. de 9:00 a 10:00
ATIPUS
T. 93 485 13 95
C. Pallars 85, 1r 2a
www.atipus.com
Atipus és un estudi de comunicació gràfica creat a Barcelona el 1998.

Som un equip de professionals experts en diferents disciplines: identitat corporativa, direcció d’art, disseny de packaging i serveis web. El nostre objectiu és comunicar a través d’un bon treball gràfic, conceptual i simple.
ATIPUS

Horari. de 10:00 a 11:00
SALASSTUDIO
C. Pellaires, 30-38
T. 93 303 33 18
info@salasstudio.com
www.salasstudio.com

Establert des de 1989 al recinte Palo Alto (Poble Nou), Salasstudio forma part d'un col·lectiu de creatius de diferents disciplines. Treballem volcats en els projectes, on la motivació principal sempre és aportar la òptima solució al encàrrec tenint el compromís de que el projecte compleixi aquesta dualitat fonamental que són forma i funció. La nostra major satisfacció és veure com les nostres obres tenen vigència en el temps i romanen coherents a la nostra filosofia. Tot i que som un estudi principalment especialitzat en disseny d’interiors, creiem que la creativitat té múltiples suports d’expressió; és per aquest motiu que Salasstudio també treballa diferents disciplines, com Arquitectura, Disseny Industrial, Gràfica, Il·lustració i Fotografia.

SALASSTUDIO

Horari. de 11:00 a 12:00
NUTCREATIVES
T. 93 551 62 76 / 637 738 679
C. Llacuna 162, Barcelona (Barcelona Activa)
jon@nutcreatives.com
www.nutcreatives.com

Per a nosaltres, el disseny no acaba en l’objecte, sinó que s’estén a tot el que aquest implica: els agents i les persones que hi participen, les relacions entre elles i el propi entorn. És a dir, ens preocupa –i ens fascina- el disseny entès com un sistema, on la sostenibilitat, la transparència ecològica, la component social i el foment del desenvolupament econòmic local són els trets que el defineixen.

NUTCREATIVES

Horari. de 12:00 a 13:00
LAGRANJA DESIGN
T. 93 356 84 05
C. Pamplona, 96-104 local nº 12 
info@lagranjadesign.com
www.lagranjadesign.com

Lagranja Design és un estudi de disseny que es troba a Barcelona, localitzat en una fàbrica modernista al Poblenou. Reconegut pel seu talent creatiu i trajectòria multidisciplinar compta amb un equip que es mou amb agilitat entre l'interiorisme, el disseny industrial per a productes i la creació de muntatges efímers per a exposicions. El 2010 obre una oficina a Hong Kong on actualment es desenvolupa el "Madera Hotel". Recentment conclou l'obra del viver d'empreses "Almogàvers Business Factory" per a l'Ajuntament de Barcelona.

LAGRANJA DESIGN

Horari. de 13:00 a 14:00
GRAPA
T. 93 211 08 75
C. Carrer de Llull, 51
hola@grapa.ws
www.grapa.ws

Grapa.ws es una agència interactiva que es defineix a si mateixa com l'agència de les Illes Samoa que treballa des de Barcelona, aquesta definició ja implica un tarannà particular i es que 12 anys com agencia especialitzada en digital es un viatge llarg, on cal una actitud diferent, amb un equip de 12 formats per creatius, dissenyadors, estrategues, especialistes en Social media, programadors i Project managers.. tot plegat una fauna molt Samoana.

GRAPA

Horari. de 14:00 a 15:00
RUIZ+COMPANY
T. 932 531 780
C. Àvila, 71-75, àtic
www.ruizcompany.com

Estudi creatiu format per directors d’art i dissenyadors gràfics, Ruiz+Company és especialista en branding, disseny gràfic i publicitat per a clients del món de la moda, el retail i la indústria en general. Ruiz+Company ha estat escollit com l’estudi creatiu del decenni en una enquesta feta per la revista El Publicista entre 5.000 professionals del sector. Els seus treballs s’han publicat en nombrosos llibres i revistes d’àmbit internacional, i han estat guardonats fins avui amb 116 premis en els festivals de disseny i publicitat més importants del món.

RUIZ+COMPANY

Horari. de 15:00 a 16:00
MAJORAL
T. 93 320 91 00
C. Zamora 91-95, sobreàtic 3
info@majoral.com
www.majoral.com

Dintre d’un espai pur i d'estil minimalista, les joies es presenten com a petites obres d'art. La seva obra personal ha rebut reconeixements com el MAD NY o el Premi Nacional d'Artesania. Les peces representen formes orgàniques i textures amb origen en el mar i la cultura mediterrània, de gran expressivitat. Amb més de trenta anys d’experiència la marca Majoral ha evolucionat a partir de la creativitat d’Enric Majoral que ha sabut plasmar el seu univers personal, inspirat en l’illa de Formentera, la cultura popular i l’artesania, en joies sense límits en la utilització de materials o tècniques.

MAJORAL

Horari. de 16:30 a 17:30
MEDIODESIGN
T. 93 485 29 11
C. Pallars, 85-91, 5è 2a Barcelona
infomediodesign@gmail.com
www.mediodesign.com

Mediodesign és un estudi multidisciplinari dedicat al disseny i producció de mobiliari, objectes i instal · lacions especials. L'estudi produeix i comercialitza la seva pròpia col · lecció de mobiliari i accessoris basats en la lògica i la racionalitat però sempre amb un toc enginyós o detall sorprenent. Mediodesign és líder en consultoria de disseny, disseny i fabricació assistida per ordinador CADCAM i en tecnologies emergents en l'àrea de l'arquitectura i el disseny per a la comunitat creativa de Barcelona.

Mediodesign és Taller Autoritzat RhinoFabLab ™ i Rhino Training Centre per a Europa.

MEDIODESIGN


Coneix tota la programació del FADfest a www.fadfest.cat