Portes obertes

tw fb  
Portes obertes
Català / Español / English
<< Tots els itineraris // Itinerari 2


Horari. de 11:00 a 12:00
MAGRADA PROYECTOS
T. 93 301 52 21
C. La Paloma, 7 Barcelona
comercial@magrada.com
www.magrada.com
Magrada Proyectos és un estudi multi-disciplinar amb seu a Barcelona i delegacions a Milà, Madrid i Tenerife. Disseny gràfic, de producte, interiorisme, arquitectura junt amb la nostra aposta per la innovació, ens permet proporcionar als nostres clients i als nostres projectes un toc distintiu. El nostre equip està preparat per afrontar qualsevol projecte i és capaç de gestionar-lo des d'un punt de vista global: des del desenvolupament del concepte fins a l'execució final. FEM QUE CADA PROJECTE SIGUI ÚNIC I ES DIFERENCIÏ DE LA RESTA.
MAGRADA PROYECTOS

Horari. de 12:30 a 13:30
KRIZIA ROBUSTELLA
T. 93 317 02 10
C. Montsió, 6 bis Barcelona
www.kriziarobustella.com
Horari. de 15:00 a 16:00
MYAA Mangera Yvars Architects
T. 93 215 42 68
C. Consell de Cent nº 347, 1er
sz@myaa.eu
www.myaa.eu

Mangera Yvars Architects [MYAA] va ser fundat al 2001 per Ada Yvars i Ali Mangera. Amb seus a Barcelona i Londres han rebut diverses distincions a nivell internacional i la seva obra s'ha exposat a museus com el Victoria and Albert Museum de Londres o el National Museum of Scotland. La seva visió de l'arquitectura està marcada pel seu gran interès en l'urbanisme, és a dir, en l'impacte de la seva obra més enllà de l'edifici en sí mateix. L'aproximació d'un projecte es realitza partint de la concepció de l' "arquitectura com a paissatge" i estudiant els canvis que es produeixen diàriament en la nostra manera de viure i treballar, desde les necessitats més bàsiques de refugi, fins al nostre desig de disposar de millors espais urbans en ciutats més sostenibles. La seva concepció del paissatge inclou tant el terreny i la topografia com la demografia, la societat i la cultura. Per això, el seu posicionament teòric està en constant evolució.

MYAA

Horari. de 15:30 a 16:30
HÀBIT ATELIER
T. 93 211 13 24 /  93 200 94 74
C. Lledó, 4-6
habit@telefonica.net

Taller artesà de creació de joieria contemporània. Exposició i observació en directe del procés creatiu i elaboració artesana de joieria contemporània. Artista intemporal forjat en un univers mitològic. Alquimista de les formes. Les seves creacions transgredeixen allò que és temporal i li permeten estar fora de les tendències, ja que les seves obres són, en sí mateixes, tendències que armonitzen amb els temps.

HÀBIT ATELIER

Horari. de 17:00 a 18:00
MIRALLES TAGLIABUE EMBT
T. 93 412 53 42
C. Passatge de la Pau 10 bis
acodina@mirallestagliabue.com
www.mirallestagliabue.com

Miralles Tagliabue EMBT pot ser vist com un gresol d'idees, un punt de trobada de les tradicions i innovacions, en la qual cada projecte representa un repte i alhora una nova  oportunitat d'aprenentatge. El treball d' EMBT inclou diversos edificis emblemàtics i espais públics de la ciutat de Barcelona: la torre de Gas Natural, el Mercat de Santa Caterina, Parc de Diagonal Mar També inclou una sèrie de projectes d'alt perfil en altres ciutats Europees com el Parlament Escoceses d'Edimburg, l'Ajuntament d'Utrecht i l' Escola de Música d'Hamburg.

MIRALLES TAGLIABUE EMBT


Coneix tota la programació del FADfest a www.fadfest.cat