Portes obertes

tw fb  
Portes obertes
Català / Español / English
<< Tots els itineraris // Itinerari 3


Horari. de 9:00 a 10:00
ESPINET / UBACH
T. 93 418 78 33
C. Camp, 63 Barcelona
espinet-ubach@espinet-ubach.com
www.espinet-ubach.com
Firma constituïda a Barcelona l’any 1976 i dirigida per Miquel Espinet i Antoni Ubach. L’objecte de la nostra firma és l’arquitectura i el client, a qui oferim una voluntat de servei, en el sentit més ample del terme, que inclou el compromís social, el compromís cultural, la innovació tecnològica, el respecte pel medi i l’equilibri, l’harmonia i la creació. El camp de la nostra producció, des del planejament urbà fins al disseny d’interiors, se centra invariablement en l’arquitectura.
ESPINET / UBACH

Horari. de 10:00 a 11:00
BAAS
T. 93 358 01 11
C. Montserrat de Casanovas 105
www.jordibadia.com

BAAS és un estudi d’arquitectura fundat per JORDI BADIA l’any 1994, que integra professionals de diferents disciplines per desenvolupar projectes d’arquitectura, urbanisme i disseny d’interiors, que es complementen amb una xarxa de col·laboradors externs que desenvolupen aspectes tècnics com el càlcul d’estructures i d’instal·lacions, els pressupostos o l’arquitectura del paisatge. L’estudi ha rebut nombrosos premis per la seva obra construïda (Premi FAD, Premi Ciutat de Barcelona 2009...) i la consideració de nombroses publicacions especialitzades (Architectural Review, El Croquis, A+U, Casabella...). Ha estat convidat també a presentar la seva obra en conferències arreu del món (París, Toulouse, Ljubljana, Hong Kong, Cracòvia, Budapest, Lisboa, Zagreb,...).

BAASfoto: Eugeni Pons

Horari. de 11:00 a 12:00
ESTUDI BONJOCH
T. 93 415 00 07
C. Sant Pere Màrtir, 8 Barcelona
ignasi@bonjoch.com
www.bonjoch.com

Ignasi Bonjoch inicia la seva trajectòria professional l’any 1990 en l’àmbit de l’interiorisme després de graduar-se a l’Escola de Disseny Elisava aquell mateix any. Funda l’Estudi Bonjoch amb la voluntat d’oferir un servei de màxima qualitat als seus clients, en totes les àrees del disseny, principalment en l’àmbit de l’interiorisme i l’espai efímer. Afronta els projectes des de les fases inicials d’estratègia i posicionament, fins a la resolució final. Els treballs de l’estudi han estat premiats en diverses ocasions i l’Ignasi Bonjoch compagina la docència i l’activitat professional amb les tasques de jurat en diferents premis i concursos. El despatx està compost per Ignasi Bonjoch, Anna Catasús, Marta Moliner i Carlos Lleó.

ESTUDI BONJOCH

Horari. de 12:00 a 13:00
BLACKSTONE BARCELONA
T. 93 265 90 60
C. Rosselló, 248 principal 1a
toni@blackstonebarcelona.com
www.blackstonebarcelona.com

BLACKSTONE BARCELONA és un estudi de disseny gràfic integrat en una agència de publicitat especialitzada en accions "Below" (BTL). La nostra tasca és portar el disseny i l'estratègia a tots els processos de la comunicació. Fer Disseny que vengui, amb un suport molt fort de comunicació perquè la idea arribi al target que volem de la manera desitjada. Com nosaltres diem, "dissenyem per comunicar"

BLACKSTONE BARCELONA

Horari. de 13:00 a 14:00 (visita conjunta)
ARTOFMANY
T. 93 225 76 68
C. Provença, 318 2n 1a 
jofre@artofmany.com
www.artofmany.com

Plataforma oberta de professionals dintre el mon del disseny i la comunicació.

ESTUDI AMSA I ARTOFMANY

Horari. de 13:00 a 14:00  (visita conjunta)
ESTUDI AMSA
T. 93 488 31 81
C. Provença, 318 2n 1a 
amsa@estudiamsa.com
www.estudiamsa.com

Entendre el disseny d’interiors com la projecció i distribució de l‘espai de manera pràctica i funcional, ha anat marcant cadascun dels projectes d’Estudi Amsa des del seu inici, l’any 1976. Tant en espais residencials, com en espais d’accés al públic, les nostres propostes van més enllà de modes i tendències perquè es basen en valors de composició estructurals i plàstics. Projectar racionalment per a millorar la funcionalitat de l’espai interior, sense renunciar als valors estètics, és l'objectiu d'Estudi Amsa, com també ho és el rigor en el procés d’execució de l’obra.

ESTUDI AMSA I ARTOFMANY

Horari. de 16:00 a 17:00
KIMA GUITART
T. 93 238 80 86
C. Vallirana, 26 Barcelona
kima@kimaguitart.com
www.kimaguitart.com

L'estudi Kima Guitart és un espai magnífic, ple de llum i amb ascensor on es pot veure molt bé el procés tècnic, bastidors, colors etc. i també moltes peces acabades ja siguin sedes murals, complements o indumentària. També hi ha videos d’exposicions i desfilades que si cal es poden mostrar. Molt ben situat entre la Plaça Molina i Princep d’Asturies, amb molts mitjans de transport públic: Metro L3, Ferrocarrils L6 i L7, autobusos nº 22, 28, 24 , 16, 17, 32, 27 i  92.

KIMA GUITART


Coneix tota la programació del FADfest a www.fadfest.cat