ADI Making Of… Design Beyond Technology

ho

A partir de tres productes parlarem de disseny, futur, noves tecnologies i el seu impacte en la societat. D’aquesta manera s’introduiran les jornades «Design Beyond Technology».

«ADI Making Of… Design Beyond Technology» serà un tast del que ens deparen les pròximes jornades «Design Beyond Technology, Digital Realities», que tindran lloc el 25 i 26 de març.

A partir de tres productes convidats podreu conèixer com la tecnologia està transformant la indústria amb nous productes d’èxit que incorporen tecnologia com la intel·ligència artificial, disseny generatiu i impressió 3D.

En aquesta nova edició parlarem de disseny, futur, noves tecnologies i el seu impacte en la societat. Serà una activitat online i gratuïta, amb previ registre i es retransmetrà en streaming des de Roca Barcelona Gallery.

 

Productes i ponents

 

 

ADI Making Of… és un cicle regular de xerrades on els dissenyadors i empreses fabricants mostren de primera mà el procés que hi ha darrere d’un producte ja comercialitzat, des de la concepció fins a la seva producció.

 

Productes

 

 

AI Snowboard Binding de ADDIT·ION & Nidecker

 

Els dissenyadors especialistes en intel·ligència artificial han fabricat la primera innovadora fixació de snowboard amb impressió 3D i dissenyada completament mitjançant intel·ligència artificial. Han creat una fixació sensible, optimitzada per girar, amb la màxima duresa, però amb la mínima massa. Per fer això ADDIT·ION va portar el seu domini de la intel·ligència artificial a l’àmbit del disseny i la impressió 3D.

 

 

BCN3D Epsilon de BCN3D, Dpt. de Disseny intern

 

Impressora 3D d’ús domèstic o professional. El seu disseny possibilita una major productivitat gràcies al gran volum d’impressió i al sistema de doble extrusió independent. La versatilitat que ofereix la impressora, obre les portes a una àmplia gamma d’aplicacions que permeten imprimir, de forma fiable, emprant materials tècnics de grau industrial. A més, la nova família de hotends cobreix una àmplia gamma de mides de filtres, i permeten aconseguir un bon acabat de detall, imprimint, objectes de dimensions grans en poc temps.

 

 

Router Mesh de BQ Engineering, Dpt. de Disseny Intern

 

Sistema router d’accés de triple banda en el qual el router principal i els nodes es connecten formant una xarxa sense fils mallada que assegura una cobertura wifi uniforme i estable en totes les habitacions de la casa, sense perdre el senyal o patir talls pels salts entre bandes. Amb un disseny atemporal, el router suposa un gran canvi en l’equipament que les operadores posen a disposició de les llars, tant pel que fa a les prestacions com pel que fa a l’estètica. La qualitat dels components i la seva cuidada construcció converteixen un producte, tradicionalment desacreditat per la indústria, en un objecte agradable.

 

Registra’t