Arquinset 2020

ho

Un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques, un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat.

Des de l’any 2007 l’ARQUIN-FAD organitza l’Arquinset un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques amb l’objectiu principal de convertir-se en un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat, així com de fomentar el debat i sensibilitzar sobre la cultura arquitectònica i d’altres disciplines de l’espai.

Arquinset 2020 «Arquitectura efímera als Premis FAD» (+info)

La catorzena edició del cicle de conferències, Arquinset 2020, té la intenció d’explorar el tema de les intervencions temporals i l’arquitectura efímera com a vehicles per a la creació de significat i d’identitat dels esdeveniments i dels entorns urbans. Comissària i moderadora del cicle: Jelena Prokopljević.

Es proposen cinc trobades, cadascuna amb dos ponents —escollits entre finalistes, seleccionats i guanyadors dels Premis FAD amb el marc conceptual següent:

19/10 «Arquitectura efímera i agents immaterials» amb Mariona Benedito, Martí Sanz, Daniel Freixes, Eulàlia González, Vicenç Bou Bosch i Vicente Miranda  (+info)

26/10 «Intervencions efímeres en espai urbà» amb  Cristina Bestratén, Maria Bernad, Maria Güell i Curro Claret (+info)

02/11 «Intervencions efímeres i patrimoni arquitectònic» amb Ivan Blasi i Xevi Bayona (+ info)

09/11 «Disseny d’exposicions i esdeveniments» amb Victoria Garriga i Josep Ferrando (+info)

16/11 «Exposar arquitectura» amb Carlos Quintáns i Ethel Baraona (+info)

Totes les conferències seran en streaming.