Presentació del concurs per al disseny de Barcelona Catalonia

ho

Es busca equip per dissenyar els estands d’aquest projecte que viatjarà a fires internacionals.

Acte de presentació pública de les bases del concurs del projecte Barcelona Catalonia, que té l’objectiu de seleccionar l’equip multidisciplinari que s’encarregui de la conceptualització i disseny dels estands i la campanya gràfica d’aquest projecte, impulsat per la Generalitat de Catalunya (INCASÒL), l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El projecte guanyador serà el que s’implementarà en el estand Barcelona Catalonia en fires immobiliàries internacionals i nacionals per a l’any 2020: MIPIM (Canes), ExpoReal (Múnic) i Barcelona Meeting Point.

El FAD s’encarrega de l’organització d’aquest concurs, les bases del qual s’han redactat seguint pràctiques que creiem i defensem justes i dignes per als professionals que hi participin.

Podran participar equips que integrin professionals del disseny gràfic i la comunicació visual amb professionals del disseny de l’espai, com podrien ser arquitectes, dissenyadors d’interiors o dissenyadors industrials.

Si voleu conèixer els detalls del projecte Barcelona Catalonia i les bases del concurs, així com exposar els vostres dubtes, no deixeu de venir a aquest acte de presentació. Tindreu l’ocasió de conèixer, preguntar i relacionar-vos amb els responsables del projecte i alguns dels expositors que en seran usuaris.

Bases del concurs Barcelona Catalonia