El pecat i el disseny

ho

Confessions i reflexions València – Barcelona entorn de la pràctica professional. Ponents i públic en debatrem plegats.

Quin paper tenen l’ètica i els valors en la nostra pràctica diària? Projectar sota criteris de sostenibilitat o inclusió és un deure o un privilegi? «El pecat i el disseny. Confessions i reflexions València – Barcelona entorn de la pràctica professional» és una invitació a qüestionar el paper de les professions creatives i activar el pensament crític del col·lectiu.

En motiu de l’arribada de l’exposició «El millor disseny de l’any» a València i sota els eixos conceptuals de la sostenibilitat, la inclusivitat, la innovació i la bellesa, ponents i públic reflexionarem i debatrem sobre les possibilitats del disseny com a eina de canvi i millora de la vida de les persones. Què opines tu?

Podràs reflexionar-hi i debatre’n amb Inma Bermúdez (Studio Inma Bermúdez), Mari Carmen Estevan (Hoy es el día), Santi Fuster (Bendita Gloria), Alfredo Payá (noname29) i Jesús Carmona (Guillermo Santomà Studio), en un acte comissariat i conduït per Melani Lleonart i Álvaro Sanchis (Estudi Pedra i docents a la UPV).

Aquesta activitat està organitzada pel FAD i l’ADCV en col·laboració amb La Nau Centre Cultural en motiu de la World Design Capital València 2022, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub.

Inscriu-t’hi